View Calendar
05/03/2018 Hela dagen

Lyckliga sportlovsungar i Hudiksvall och Söderhamn! Vid ett par tillfällen under sportlovet kommer Anders ”Kråkan” Ågren till en Hälsingegård för att tillsammans med barnen göra en alldeles egen ”Hälsingegårdslåt”.

Vid sin sida har han Berit Kvarnlind som ska boosta ungarna med berättelser från förr som inspiration. När låten är klar spelas den in direkt på plats via Kråkans portabla studio!

5 mars på världsarvsgården Erik-Anders i Asta

Kom till världsarvsgården Erik Anders i Asta, inspireras av gårdens historia och magiska berättelser; så gör vi en låt tillsammans – en Hälsingegårdslåt!

Avfärd med buss från Svea Bio i Söderhamn (Köpmantorget 2) kl 9.00. Fika, spännande upptåg och låtmakande – en helt makalös förmiddag utlovas. Alla är välkomna för dig som är nio år och uppåt. Bussen går tillbaka till Svea Bio klockan 12.00.

Medverkande: Anders ”Kråkan” Ågren och Berit Kvarnlind.

Anders Ågren kallas för "Kråkan" för att han gjorde Kråkrösten i radioserien om Mamma Mu och Kråkan. Han har spelat musik sen han var 8 år. Bas, gitarr, piano, mandolin, ukulele, gitarron är några av instrumenten...

”Vi gör en Hälsingegårdslåt” tar plats på Världsarvsgården Erik Anders i Asta utanför Söderhamn samt på Ystegårn i Forsa utanför Hudiksvall. Bussar avgår från både Hudiksvall och Söderhamn.